WordPress kursus

Få fuld kontrol over din hjemmeside – enten ved at optimere din nuværende side eller skabe en helt ny fra bunden.

Lær at arbejde selvstændigt i wordpress

WordPress er en af de mest brugervenlige platforme, der findes, og på vores kursus vil du få en grundig gennemgang af, hvordan du arbejder i systemet. Du lærer at opbygge flotte landingssider, opsætte navigation, tilpasse temaer og meget mere – alt sammen med praktiske øvelser, der giver dig hands-on erfaring og selvtillid til at arbejde selvstændigt i WordPress.

Når du er færdig med dit WordPress kursus vil du:

  • Kunne opbygge og vedligeholde din egen hjemmeside
  • Være fortrolig med backend-systemet og alle de vigtige indstillinger
  • Vide, hvordan du bruger temaer og plugins til at udvide din hjemmesides funktionalitet
  • Have erfaring med at designe og oprette sider samt indlæg 
  •  Kunne indsætte egne billeder og videoer samt rette i alt tekst
  • Kunne optimere billeder og forbedre hastigheden på din hjemmeside
  • Være i stand til at arbejde med SEO for at sikre bedre placeringer på Google
  • Have styr på GDPR ved at opsætte et professionelt cookiebanner
  • Kunne implementere tracking-koder som Google Analytics og Meta Pixel
  • Have oparbejdet en solid forståelse for platformen

Fordele ved at tage kurser hos SOME AND WEB

Max 6 deltagere

Hands-on erfaring

Gratis og nem parkering

Tilfredshedsgaranti

Altid inkl. forplejning

Pris: 3.995 kr. ex. moms

Med et WordPress kursus hos os får du...

Med et WordPress kursus hos os får du en solid forståelse for alle de essentielle funktioner i WordPress, og lærer at bygge og vedligeholde en hjemmeside helt selv. Uanset om du starter fra bunden eller allerede har en eksisterende hjemmeside, vil du efter kurset kunne tage fuld kontrol over dit websted.

På kurset bruger vi den populære Page Builder, Elementor Pro, og temaet Astra, som giver dig værktøjerne til nemt at designe professionelle hjemmesider uden at skulle lære at kode. Du får også en introduktion til grundlæggende SEO ved hjælp af Yoast, så du kan optimere din hjemmeside og forbedre din synlighed på Google.

Kurset er relevant for dig, der har interesse i at bruge WordPress professionelt 

Uanset dit erfaringsniveau, er undervisningen tilrettelagt, så den kan rumme både begyndere og mere erfarne brugere. Om du skal bygge din første hjemmeside fra bunden, eller allerede har en side, du ønsker at forbedre og optimere, vil dette kursus give dig de nødvendige værktøjer og kompetencer til at arbejde effektivt med WordPress.

Kommende datoer for WordPress Kursus

Mød dine undervisere

Jacob Refshøj

Med over 9500 digitale timer investeret i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, er Jacob Refshøj din ekspert i WordPress og SEO. Hans mission er at give virksomheder de værktøjer, de har brug for, til at effektivisere deres online tilstedeværelse. Gennem sine kurser i WordPress og SEO gør Jacob det komplekse enkelt, og hjælper dig med at optimere din hjemmeside og forbedre din synlighed på Google.

Dina Hemmingsen

Med en passion for WordPress, design og tracking, kombinerer Dina sin tekniske viden med kreative løsninger, der gør det nemt for virksomheder at administrere og optimere deres hjemmesider. Hun har været en del af over 200 cases, og hendes tilgang er altid præget af fokus på brugervenlighed og præcis sporing. Dina underviser med det mål at gøre komplekse systemer forståelige, så du selv kan tage kontrol over din virksomheds digitale fremtid.

TILMELD DIG NU

Praktisk information

• Kurset afholdes i Værløse
• Kurset finder sted fra kl. 9.00 til 15.30
• Kræver ingen tidligere erfaring med WordPress.
• Gratis forplejning hele dagen
• Gratis og nem parkering

Du vil på kursusdagen få login til et testdomæne, så du kan øve dig, uden at skulle bruge din egen hjemmeside som prøveklud. Du vil have adgang til testdomænet 3 måneder efter afholdelse af kurset. Hvis du gerne vil teste på egen side, gør du selvfølgelig bare det.

Din underviser vil kontakte dig inden kurset for eventuelle spørgsmål eller ønsker.

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms

Når du har tilmeldt dig, modtager en mail fra din underviser, som vil spørge ind til dit nuværende niveau og evt. ønsker til kurset. Din faktura vil også være vedhæftet i denne mail. Bemærk: Der er begrænset pladser (max 6 deltager) på hvert kursus. 

Indkøbskurv